...

Projek Infaq Kurma

RM 118,583 of RM 100,000
16 Days
8933+
Total Backers
RM 118,583
Total Collected
Admin
Ramadhan datangnya setahun sekali. Bulan yang dinantikan seluruh orang beriman. Pintu syurga dibuka seluasnya, pintu neraka ditutup serapatnya. Setiap amalan kebajikan digandakan ganjarannya. Peluang datang cuma sekali, jika bukan harini bila lagi? Jom sertai projek infaq kurma By The Haramain.. 

Infaq Diberi, Rezeki Diberkati, Pahala Menanti. 

Sebuah pemberian membawa kepada Tuhan.

Wang Susah Dicari Tetapi Mudah Dihabisi
Alhamdulillah, sampai lagi 2 tan. InsyaAllah seperti Ramadhan sebelum ini, saya akan buat program infaq beramai-ramai. Kalau tahun lepas 50k, tahun ni kita usaha sama-sama sasarkan 100k.
.
Ikutkan lebih kurang 10,000 Box Kurma yang kita akan agihkan kepada, masjid-masjid. Surau taman perumahan, sekolah tahfiz dan pondok. Serta keluarga yang memerlukan.

Rancang pembelanjaan wang anda dengan pahala yang berganda melalui Infaq. Melalui Infaq, pemberi tidak akan kehilangan penghasilan dan kekayaan, kerana Allah menjamin bahawa sekurang-kurangnya jumlah yang sama akan dikembalikan dalam pelbagai cara yang tidak disangka-sangka. 

Rezeki Allah Itu Luas.

Ayuh, rebut peluang pada bulan Ramadan ini. Beribadatlah dengan penuh keimanan dan sungguh-sungguh dalam mengharapkan pahala daripada Allah SWT. 

Sesungguhnya orang yang tidak mendapat keampunan daripada Allah SWT di dalam Ramadan termasuk di dalam orang-orang yang rugi.

Niat yang ikhlas dalam berinfaq membawa kepada keredhaan Allah dan menghapus dosa sebagaimana air memadamkan api.

#jominfaq #jomdonate #jomsumbang #aliffaisyah #theharamain
3 years ago
RM 2
Anonymous
3 years ago
RM 2
Anonymous
3 years ago
RM 2
Anonymous
3 years ago
RM 3
Anonymous
3 years ago
RM 4
Anonymous